Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Royal Pink Oy

Osakeyhtiö Royal Pink Oy, Ltd on perustettu vuonna 2006.
Yrityksen päätoimipaikka on Tampere.

Royal Pink on kansainvälisesti toimiva maahantuontiyritys ja koulutuskeskus. Suomessa koulutuksiamme järjestetään myös mm. Helsingissä, Tuusulassa, Tampereella, Oulussa, Riihimäellä ja lisäksi tarvittessa eri puolilla Suomea. Ruotsissa koulutuksiamme järjestetään mm. Tukholmassa ja vaihtelevasti eri puolilla Ruotsia.

Tänä päivänä Royal Pink toimii laajasti yhteistyössä valmistajien ja eri yritysten kanssa kansainvälisellä tasolla. Lisäksi Royal Pink Team on erikoistunut mm. erilaisten näytös- ja kuvauskynsien suunnitteluun ja toteutukseen.

Meillä Royal Pinkillä kynnet ja kauneus on enemmän kuin bisnestä, se on intohimo alaan. Haluamme, että jokainen asiakkaamme saa henkilökohtaista palvelua asiassa kuin asiassa. Asiakaspalvelun laatu on yksi tärkeimmistä asioista johon panostamme.

Olemme alusta saakka halunneet panostaa erinomaisten tuotesarjojen lisäksi myös koulutukseen ja sen laatuun. Ymmärrämme hyvin, että kaikki ihmiset oppivat ja sisäistävät asioita hieman eri tavoin, tästä syystä pyrimme aina koulutuksissa etsimään sen oikean tavan jakaa tietoa ja opettaa jokaista ihmistä yksilönä. Tästä syystä pidämme aina opetusryhmien koon pienenä ja annamme kaikille oppilaille maksutta mahdollisuuden tulla kertaamaan koulutuksen jälkeen, jos jokin asia vielä kaipaa hiomista.
Seuraamme koko ajan maailmalla tapahtuvia muutoksia alallamme, pyrimme aina olemaan selvillä kaikkien tuotteidemme vaikuttavista aineosista, sillä tuotetuntemus on yksi erittäin tärkeä osa koulutuksia, konsultointia ja hyvää laadukasta asiakaspalvelua.

Teemme yhteistyötä Suomessa salonkien, muiden maahantuojien ja kauneusalan koulujen kanssa. Sillä uskomme, että yhdessä voimme vaikuttaa oman alamme tulevaisuuteen parhaiten. Lisäksi teemme paljon henkilökohtaista yhteistyötä myös kansainvälisesti sarjojen valmistajien ja muiden ammattilaisten kanssa. Olemme mukana kehittämässä uusia tuotteita, menetelmiä, näytöksiä ja koulutuksia. Lisäksi kouluttajamma ovat suoraan valmistajien kouluttamia.