Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Lola_logo.jpg

LoLa Brows- pitkäkestoiset kulmakarvat! 
The Eyelash Design Company Ltd  on jo pitkään ollut kulmakarvastailauksen ja muiden innovatiivisten kulmakarvahoitojen kärjessä. Uusin kulmakarvojen hoitomuoto on LoLa Brows, jonka nimi on lyhenne sanoista Long Lasting Brows. LoLa antaa jokaiselle asiakkaalle kulmakarvat, joista he ovat aina unelmoineet.

LoLa Brows tekniikan taustalla on Lash Perfect, Hi Brow ja Brow Perfect tuotesarjat kehittänyt tiimi, jolla on vankka usean vuoden ammattitaito ja kokemus tukenaan. Tuotteiden raaka-aineet ovat EU-normien mukaisia, erittäin korkeatasoisia, tarkkaan testattuja medikaalisen tason tuotteita, joissa käytetään mm. mineraalipohjaisia pigmenttejä. Kansainvälisesti maineikas ja pitkälle kehitetty koulutus nostavat LoLa Browsin yhdeksi uusimmista “must-have” palveluista kauneussalongeissa ja -hoitoloissa kautta maailman!

LoLa Brows on uniikki palvelu, jota tarjotaan VAIN kauneussalongeissa ja hoitoloissa.
LoLa Brows tekniikalla voidaan rakentaa ja muotoilla yksilölliset kulmakarvat juuri oikean sävyisella pigmenttiseoksella tuomaan asiakkaan kasvoille muotoa ja antamaan kasvoille kehykset, jotka kestävät upeina jopa kolme viikkoa. Hoito räätälöidään yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaisesti, oli kyseessä sitten kaljukohtien paikkaaminen ja luonnollinen kokonaisuus tai kunnon dramaattisempi, muodin mukainen lookki kulmille!

Mineraalipohjaisista väripigmenttijauheista (6 eri väriä saatavilla) kustomoidaan juuri asiakkaan tarpeita vastaava väri yhdessä geelimäisen kiinnitysaineen kanssa. LoLa Brows on ei-invasiivinen, eli ihon pintaa ei rikota hoidon aikana!

LoLa tekniikalla rakennat kulmiin samalla kertaa muotoa, tuuheutta ja vahvuutta. Tämä 3D muotoilu kulmiin tehdään uuden erityisesti tähän tarkoitukseen kehitetyllä geelillä, jonka sekaan lisätään sidosaine ja väripigmenttejä yksilöllisesti asiakkaan haluaman sävyn aikaansaamiseksi. Geeli-pigmenttiseoksen ja ohuen metallityökalun kanssa rakennetaan 3D tekniikalla kulmat karva kerrallaan! Näin saadaan lisättyä volyymiä jo olemassa oleviin karvoihin ja tehtyä luonnollisen näköisiä ”lisäkarvoja” myös suoraan iholle paikkaamaan aukkokohtia tai kokonaan puuttuvia karvoja.

LoLa Brows on ihanteellinen myös lomalle, sillä kulmien väri ja muoto pysyy ja ne ovat vedenkestävät! 

HUOM! Koska erilaisissa kulmakarvoihin kohdistuvissa hoidoissa on aina tärkeintä kokonaisuus, suosittelemme koulututustaustalla ennen LoLa Brows:iä, olisi kulmastailistin (esimerkiksi Hi Brow & Brow Perfect) kosmetologin, meikkaajan tai maskeeraajan koulutusta.