Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
2011-04-fn-logo.jpg

Famous Names LLD on vuonna 2010 Linda ja Jim Nordstromin perustama uusi yritys. Jim on toiminut yli 30 vuotta johtotehtävissä kynsi- ja kauneusalalla.

Hän toimi puheenjohtajana ja toimitusjohtajana CND:llä 17 vuotta, kunnes vuonna 1995 Nordstromin perhe myi Creativen Revlonille.

Luonnontieteiden kandidaatin tutkinnon ansiosta Jim Nordstrom ymmärtää tuotteiden kemiallisen puolen ja koska hän on viettänyt paljon aikaa myös kentällä, hän tuntee “todellisen maailman” , jossa kauneusalan ammattilaiset työskentelevät.

Toimittuaan aiemmin operatiivisena johtajana yhdessä Yhdysvaltojen suurimmista jakelijoista ja nykyisin tehdessään yhteistyötä myös brittiläisen Sweet Squared:in kanssa, Jim ymmärtää myös tämän päivän maahantuonnin ja jakelun haasteet kauneusalalla.

Lindalla on takanaan pitkä historia kouluttajana ja kehitystyössä kynsialan ammattilaisena ja hän on tuonut mukanaan huomattavan määrän käytännön kokemusta, kuinka hyödyntää tehokkaasti tuotteiden ominaisuuksia salonkiympäristössä.

Famous Namesin tuotteet Lumos alus- ja päällyslakat ovat keränneet palkintoja ja ammattilaisten suosion laadullaan ja kehittyneisyydellään. 

Dadi' Oil -
on USAssa ”organic” sertifioitu 95% vain luonnollisia ainesosia sisältävä kynsinauhaöljy. Se sisältää mm.korkealaatuista avokado -, oliivi - ja Jojoba öljyä, e-vitamiinia ja 21 luonnollisesti uutettua tuoksuöljyä kuten sitruuna, vanilja, rosmariini, laventeli ja bergamotti.

UUTUUS! Natural Nail Sanitizer- puhdistus/preppausaine kynnelle!!
-Syväpuhdistaa ja poistaa samalla epäpuhtauksia, öljyä ja kosteutta.
-Sisältää kaneliuutetta, joka on tunnettu voimastaan tuhota bakteereja.
-Tuotteessa sitruspohjainen ja luontoystävällinen säilöntäaine.
-Jättää jälkeensä kanelintuoksun.
-Sopii myös kynsilakan poistoon! 

Valmistajan sivut:
WWW.FAMOUSNAMESPRODUCTS.COM
WWW.IBXNAILS.COM

lumos_kuva.jpg