Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

artistic_logo.jpg

Artistic Nail Design Inc. on amerikkalainen huippulaadukas kynsituotebrändi, jonka varatoimitusjohtaja ja luova johtaja on kynsimuotoilun moninkertainen maailmanmestari Alisha Botero. Alisha Botero on kansainvälisesti kynsialla tunnettu asiantuntija ja arvostettu kouluttaja.

Artistic Nail Design -tuotesarjaan kuuluvat ROCK HARD NAILS LED- ja UV -kovetteiset rakennekynsigeelit ja ilmakovetteiset akryylit, joiden tekninen kehitys on viety huippuunsa. LED -teknologian ja kemiallisen tuotekehityksen ansiosta nämä geelit kovettuvat LED -valossa 30 sekunnissa. Tuotteiden sävy on tasainen kaikissa geeleissä ja ne ovat itsestään tasoittuvia, joka helppottaa käyttöä ja vähentää viilausta.

Lisäksi sarjaan kuuluu Artistic Colour Gloss -geelilakkasarja, joka sisältää yli 135 upeaa ja kestävää sävyä, niin luonnonkynnellä käytettäväksi kuin rakennekynsien koristeluunkin. Artistic Colour Glossit ovat helppokäyttöisiä, LED- ja UV -kovetteisia (LED 30 sek./UV 2min.) ja niiden kesto oikein käytettynä on yli kolme viikkoa.

BRUSH-ON CORRECTION GEL & BRUSH-ON CORRECTION GEL

Luonnonkynnen muodon korjaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!! Lisää kestävyyttä, vahvista ja tasoita pinta Artistic Brush-On Correnction Gel:illä! Sivellinpulloon pakatulla Soak Off geelillä luot täydellisen tasaisen pohjan, täydelliselle geelilakkaukselle.

Jos haluat lisätä kestävyyttä, rakennetta tai molempia voit valita myös Artistic Correction Gel Build and Repair tuotteella. Tällä paksumpi viskositeettisellä Soak Off geelillä, korjaat helposti lohjenneet kärjet ja muut pikku epätäydellisyydet luonnonkynnestä.

Voidaan käyttää yhdessä Artistic Colour Gloss geelilakkojen kanssa tai ilman!

UUTUUS!!

Artistic Nail Design on lanseerannut uuden PATENTOIDUN 10-päivän kynsilakkasarjan Colour Revolution, jonka 56 korkeapigmenttistä lakkaa vastaavat sävyiltään suositun Artistic Colour Gloss geelilakkasarjan sävyjä!

Patentoidun teknologian ansiosta Colour Revolution värilakat yhdessä Artistic Reactive Bonderin ja Artistic Reactive Glossin kanssa antavat kynsilakalle jopa 10 päivän keston, markkinoiden parhaan kiillon ja ne ovat kosketuskuivia jo 8 minuutissa!

Valmistajan sivut:
WWW.ARTISTICNAILDESIGN.COM